Designa en webbplats som denna med WordPress.com
Kom igång

Årets första – Flyttan

Så kom vi oss ut på årets första tur! Vinden låg på från sydväst så vi passade på att ta en tur till den skyddade plats som var vår tilltänkta första utfärd. Förra gången vi var här, för två år sedan, var platsen upptagen och vi valde istället grannön, men i år fick vi alltså ta iland för oss själva. Med på turen var Kapten pappa, jag, det vill säga Sjörövare mamma, Minstingen och Nakenfisen.

Lunch ombord.

Efter lunchen, undersökte Kapten pappa ön som har det konstiga namnet Flyttan. Bilderna här under är hans. En vacker plats som vi nog kommer att återkomma till! Förhoppningsvis blir det då övernattning.

Jag passade på att ta fram kameran medan maken utforskade ön. Jag har fortfarande inte lyckats acceptera mobilen för fotografering. Det blir liksom mer mitt eget när jag själv får välja inställningarna på systemkameran.

Utöver fotandet, njöt jag av att virka och lyssna på ljudbok. Värdet var alldeles perfekt för min smak! Lagom svalt att sitta i båten utan att bli stekt, lagom varmt för att sitta utan jacka.

Vi har verkligen tur som bor på en så vacker plats! Och vilken tur att vi faktiskt unnade oss den här båten! Den har verkligen varit till stor glädje. Visst drömmer jag om en som är snäppet större så man skulle kunna övernatta mer bekvämt, men nog är det skönt ändå med en sån här liten skrutt när man bara vill ut på en dagstur, som idag. /Sjörövare mamma

Annons

En tanke på “Årets första – Flyttan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: