Planering av minisemester

Imorgon åker jag och Kapten Pappa på en minisemester tillsammans, bara vi två, för att fira vår 18-åriga bröllopsdag några dagar innan den rätta dagen. Tanken är att vi ska ta oss till norra sidan av Åland. Vi får se vart vinden oss för. Önskan är att komma till Saggö, men med min kropp vet vi aldrig hur långt vi kan ta oss utan att pressa kroppen för långt. Det ska bli skönt att komma iväg, även om vädret mer påminner om sensommar än högsommar.

I måndags tog vi vår gemensamma vän med oss på en tur för att tanka lite skärgårdsenergi. En timme var vi ut. Vi tog inte iland, utan drog bara ett varv runt Bockskär. Det gick en del dyningar som slog oskönt mot min rygg. Så när vi väl var iland, tog jag och bokade tid till min fysio. Jag insåg att det var dags att ett proffs använde lite handpåslag på mig. Vi får se hur den stundande minisemestern påverkar mig.

Här kommer lite bilder från måndagskvällen.

Vacker solnedgång, men ack så kyligt! När vi kom iland var det bara 11 grader. Brr lixom! Må det bli några grader varmare i helgen! / Sjörövare Mamma

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa din webbplats med WordPress.com
Kom igång
%d bloggare gillar detta: